Besparen op verhuizers inschakelen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizen: kosten en informatie over erkende verhuizers

Verhuizen doe je best met de hulp van erkende verhuizers. Dit zorgt ervoor dat je vlot en zonder stress verhuist naar je nieuwe woning. Je kunt de verhuizers inzetten voor verschillende werkzaamheden, zoals het helpen met inpakken of vervoeren van de inboedel! Op zoek naar verhuizers in jouw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag krijg je zo snel mogelijk meerdere offertes toegestuurd. Vergelijk de prijsopgaven van experts in de regio en kies het beste aanbod.

Op deze pagina lees je meer over ervaren verhuizers. Je vindt informatie over de belangrijkste werkzaamheden, de kosten van verhuizers en we geven je handige bespaartips, zodat je zeker weet dat je een eerlijke prijs betaalt.Wat doen verhuizers?

Verhuizers voeren veel verschillende werkzaamheden uit. Doordat je zelf kunt kiezen van welke diensten jij wel of geen gebruik wilt maken, bepaal je zelf hoe jouw verhuisdag eruit komt te zien. Populaire diensten zijn de inpakservice en de montageservice. Benieuwd naar andere verhuisservices? Je leest meer op deze pagina. Verhuizers helpen bij de voorbereiding van de verhuis, zodat je hier zelf niet onnodig veel tijd aan kwijt bent. De montageservice houdt ook in dat je meubels in het nieuwe huis zo snel mogelijk in elkaar gemonteerd worden, zodat jij direct achterover kunt zitten.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van verhuizers:

 • Helpen met het inpakken van alle verhuisdozen.
 • Het demonteren en monteren van meubelstukken voor makkelijk transport.
 • Het bedienen van de verhuislift voor een soepele verhuis.
 • Vervoeren en tijdelijk opslaan van meubelstukken en andere inboedel.
 • Uitvoeren van kleine klusjes en herstelwerkzaamheden in het nieuwe of oude huis.
 • Piano of wasmachine verhuizen.
 • Het in- en uitladen van de verhuiswagen.

Verhuizers inschakelen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vind een verhuisfirma bij jou uit de buurt!

verhuizers

Wat kosten verhuizers in 2024?

De kosten van verhuizers zijn onder te verdelen in verschillende categorieën: de kosten van de verhuizers zelf en de kosten van eventuele extra diensten waar je gebruik van maakt. Hieronder lees je meer over de gemiddelde prijzen. Wil je een exacte prijsindicatie ontvangen, vraag dan gratis offertes aan!

Meer informatie over kosten verhuisfirma vind je op deze pagina!

Kosten verhuizers zelf

De gemiddelde kosten van een verhuizer liggen rond de €30,- tot €40,- per uur. Dit uurtarief hangt enorm af van verschillende factoren. De ervaring van de verhuizer speelt bijvoorbeeld een grote rol: hoe meer ervaring, des te hoger het uurtarief.

Als je meerdere verhuizers inhuurt, daalt het uurtarief vaak. Zo kun je dus goedkoper uit zijn door te investeren in meerdere verhuizers! Tijdbesparing betekent bij een gemiddelde verhuis vaak ook geld besparen. Woon je dus in een groot huis en heb je echt extra hulp nodig, dan raden we aan te investeren in meer dan één verhuizer om je te helpen.

Kosten verhuisdiensten

De kosten van de verschillende verhuisdiensten hangen af van de specifieke werkzaamheden. Voor sommige klussen, zoals de inpakservice, montageservice en klusjesdienst, betaal je het reguliere uurtarief. Kies je voor meerdere verhuizers, dan daalt de prijs per uur.

Voor de liftservice betaal je gemiddeld €65,- per uur. Het gaat hierbij om een standaard ladderlift die geschikt is tot de zesde verdiep en de hulp van één verhuizer. Zo weet je zeker dat de lift goed bediend wordt en er geen ongelukken gebeuren.

Het verhuizen van een piano kost gemiddeld €200,- tot €350,- per piano en voor meubelbewaring betaal je gemiddeld €20,- tot €50,- per maand voor een opslagruimte tot 25 m². Heb je meer ruimte nodig, houd dan rekening met hogere kosten. Tot slot is het goed om te weten dat je soms een parkeervergunning nodig hebt. Deze kost gemiddeld €20,- tot €50,- per vergunning, maar de exacte kosten zijn afhankelijk van de gemeente.

Verhuisdienst Gemiddelde kostprijs* Omschrijving
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Inboedel inpakken
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren en monteren van meubels
Klusjesdienst €30,- tot €40,- per uur Kleine reparaties en schilderwerken
Liftservice €65,- per uur Verhuislift incl. bediening
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Zorgvuldige verhuis van piano
Meubelbewaring €20,- tot €50,- per maand Opslag tot 25 m³
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Afhankelijk van uw gemeente

*Let op: prijzen zijn gemiddeld. Benieuwd naar exacte prijzen? Vraag gratis offertes aan.

Op zoek naar verhuizers in jouw regio?

Vind een vakman bij jou in de buurt en bespaar tot wel 40%!

verhuizer

Waarom zou ik verhuizers inschakelen?

Twijfel je nog over verhuizen met professionele verhuishulp? Het inhuren van verhuizers heeft grote voordelen. Allereerst ben je verzekerd van een snelle en zorgeloze verhuis. Ook hoef je zelf niet te tillen met zware dozen waardoor je de volgende dag geen spierpijn hebt.

De grootste voordelen van verhuizers op een rij:

 • Je krijgt persoonlijk advies en handige tips voor jouw verhuis.
 • Je hoeft zelf geen inpakmateriaal te regelen, omdat de verhuizer dit voor je kan doen.
 • De verhuis verloopt soepel en zonder problemen. Je hoeft je geen zorgen te maken!
 • Je inboedel is tijdens het meubeltransport verzekerd tegen schade.

Verhuizers inschakelen? Start gratis offerteaanvraag!

Zo herken je goede, erkende verhuizers

Wanneer je wilt verhuizen met verhuizers, dan raden we aan om te kiezen voor de verhuizer die best bij je past. Hieronder geven we je een paar aandachtspunten om te kiezen voor een betrouwbare verhuizer.

 • 1. Bekijk de prijsopbouw. Over het algemeen geldt: hoe duidelijker en completer de offertes, des te betrouwbaarder het bedrijf. Kijk naar eventueel bijkomende kosten en een overzicht van de verwachte werkzaamheden en duur van de verhuis.
 • 2. Kies een lokaal verhuisbedrijf. Door te kiezen voor een verhuizer in je regio bespaar je op de voorrijkosten.
 • 3. Neem garantievoorwaarden door. Wat gebeurt er als de verhuizer plots failliet is vlak voor jouw verhuis? Om deze en andere problemen te voorkomen is het slim om ook de garantievoorwaarden door te nemen voor je een bedrijf inhuurt.
 • 4. Wat is het specialisme? Kijk naar jouw verwachtingen en zoek verhuizers met ervaring. Wil jij verhuizen naar Spanje, dan is het slim om verhuizers met ervaring in verhuizen naar Spanje in te schakelen. Een bedrijfsverhuis vereist een andere aanpak dan een seniorenverhuis en een verhuis naar de andere kant van de straat wordt anders voorbereid dan een verhuis naar de andere kant van het land!
 • 5. Hoe zit het met de verhuisverzekering? De meeste bedrijven bieden een verhuisverzekering aan bij hun diensten. Hoe hoog is deze: dekt hij de waarde van je inboedel bij schade? Eventueel is het slim om een aanvullende verhuisverzekering af te sluiten.

Bespaartips: zo maak je verhuizers inhuren goedkoper

Verhuizers inhuren hoeft niet duur te zijn: ook met professionele hulp kun je goedkoop verhuizen. Hieronder geven we je een paar praktische tips, waarmee jij op de kosten bespaart. Wil je precies weten wat de verhuiskosten zullen zijn? Vergelijk dan gratis offertes!

Help zelf mee

Door de verhuizers mee te helpen, zorg je dat je de arbeidskosten zo laag mogelijk houdt. Jij bespaart de verhuizers tijd, waardoor je minder uren verhuishulp nodig hebt. Omdat de arbeidskosten ongeveer 80% van het totaalbedrag bepalen, heeft dit een grote invloed op de kosten.

Neem een verhuizer uit jouw regio

Het is altijd slim om te kiezen voor een verhuizer in je eigen regio. De meeste verhuizers brengen namelijk voorrijkosten in rekening. Deze liggen gemiddeld tussen de €0,25 tot €0,50 per kilometer, maar het kan per verhuisbedrijf verschillen. Door te kiezen voor een verhuizer in jouw regio bespaar je dus op de voorrijkosten!

Besparen op de kosten van ervaren verhuizers?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Gratis offertes vergelijken

Verhuis op een doordeweekse dag

Wist je dat verhuizen in het weekend duurder is? De kosten liggen hoger, omdat je op een zaterdag of zondag een toeslag betaalt. Wil je goedkoop verhuizen dan raden we aan om een doordeweekse dag uit te kiezen. Neem zo snel mogelijk contact op met de verhuizers als je een datum hebt, zodat je verzekerd bent van hulp.

Vergelijk offertes

Alle verhuisbedrijven hanteren hun eigen tarieven. Door de prijzen van verschillende verhuizers met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt. Je bespaart zelfs tot wel 40% op de totale kosten! Zoek je verhuizers? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

verhuizer inschakelen

Verhuizers inhuren? Bespaar op de kosten!

Wil jij ook met de hulp van verhuizers zorgeloos verhuizen? Zij kunnen helpen met inpakken, met het vervoeren van je meubelstukken of juist met het uitvoeren van kleine klusjes in je oude of nieuwe woning. Besparen op de kosten van ervaren verhuizers?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je krijgt na je aanvraag zo snel mogelijk meerdere prijsopgaven van experts in jouw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies de verhuizers met het beste aanbod! Je bespaart door te vergelijken tot wel 40% op de kosten, zonder dat het je veel moeite kost. De aanvraag is gratis en zonder verplichtingen, dus je zit nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken