verhuizen leads kopen

Nieuwe klanten werven: koop verhuizen leads!

Als verhuisbedrijf is het werven van nieuwe klanten een lastige, maar noodzakelijke taak. Hoe vind jij je klanten: via advertenties op facebook, in de lokale kranten of billboards? Er is een snellere en goedkopere manier om nieuwe klanten te vinden. Begin met het kopen van verhuizen leads!

Probeer het gratis en vrijblijvend!

Je ontvangt van ons waardevolle offerteaanvragen van geïnteresseerde potentiële klanten. Jij hoeft alleen nog een scherpe offerte toe te sturen, om de klanten binnen te halen. Pay per lead, dus geen risico en je berekent zelf je eigen rendement! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe werkt het kopen van verhuizen leads?

Wij genereren waardevolle leads: een lead is een offerteaanvraag van een oprechte, geïnteresseerde potentiële klant. De kans dat jij deze binnenhaalt met een scherpe offerte is dus groot! De offerteaanvragen komen binnen op ons servicecenter, waar elke lead gecontroleerd wordt. We sturen alleen de beste verhuizen leads door naar jou!

Door snel te reageren met een aantrekkelijk geprijsde offerte vergroot je de kans om de klant binnen te halen.

De grootste voordelen van onze werkwijze

Aan leadgeneratie zitten verschillende grote voordelen. Het is goedkope marketing zonder risico. Je weet bovendien precies wat je eraan hebt, want je berekent eenvoudig je eigen rendement.

De grootste voordelen voor jou op een rij:

 • Pay per lead: geen leads ontvangen? Dan ook geen kosten!
 • Dankzij ons servicecenter ben je verzekerd van kwalitatieve leads.
 • Je berekent eenvoudig zelf je rendement, dus neemt geen enkel risico.
 • Ook leads op exclusieve basis mogelijk!
 • Jij kiest welke verhuizen leads je ontvangt.
 • Slechte lead ontvangen? Het is altijd mogelijk deze te reclameren.

Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video hoe leadgeneratie in zijn werk gaat!


Kwalitatieve leads gegarandeerd!

Het unieke aan onze manier van werken, is dat het service center elke dag klaar staat om alle binnengekomen leads te controleren. Zij kijken naar de kwaliteit en sturen de verhuizen leads daarna pas door naar jou. Op die manier ben jij verzekerd van alleen de beste leads!

Bijkomend voordeel van een servicecenter zoals die van ons, is dat je kunt kiezen welke leads je wilt kopen!

Verhuizen leads kopen: wat zijn de mogelijkheden?

Wij krijgen dagelijks verschillende verhuizen leads binnen. Doordat elke lead gefilterd wordt op ons service center, kun je selectief zijn in het soort verhuizen leads dat je ontvangt. Op die manier krijg je alleen offerteaanvragen waar je echt wat aan hebt!

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aanvragen uit een bepaalde regio in België, of voor specifieke klussen. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten aanvragen die wij binnenkrijgen.

Particuliere verhuis leads

Dit is de meest standaard aanvraag die we binnen krijgen. Klanten die op zoek zijn naar een volledige verhuis aan uit te besteden, of klanten die hulp willen met hun verhuis.

Een aantal klussen die regelmatig voorbij komen zijn:

 • Meubeltransport
 • Verhuislift service
 • Tijdelijke opslag
 • Hulp bij inpakken
 • Piano’s verhuizen
 • Klusservice

Als jij aangeeft welke van deze diensten je wel of niet uitvoert, zorgen wij ervoor dat je alleen de juiste offerteaanvragen ontvangt!

Je omzet verhogen door verhuizen leads te kopen?

Probeer het gratis en vrijblijvend uit! Wij sturen je 5 gratis offerteaanvragen van potentiële klanten.

Bedrijf aanmelden

Bedrijfsverhuis leads

Een bedrijfsverhuis steekt anders in elkaar dan een particuliere verhuis. Deze vereist een grotere voorbereiding en meer mankracht. Ben jij ervaren in bedrijfsverhuizingen? Wij krijgen aanvragen binnen voor allerlei verschillende bedrijfsverhuizingen, van kantoorpanden tot fabriekshallen en alles daar tussenin!

Seniorenverhuis leads

Een verhuis naar een seniorenwoning vereist een andere aanpak. Senioren kunnen niet goed tegen stress, dus er wordt zorgvuldig te werk gegaan. Bij de aanvragen gericht op een seniorenverhuis gaat het ook vaak om tijdelijke meubelopslag en de schoonmaak- en klusservice.

Internationale verhuis leads

Er zijn nog altijd veel Belgen die verhuizen naar het buitenland gaan. Zij zijn op zoek naar een verhuisbedrijf die hen kan helpen te verhuizen naar Nederland, Duitsland, Spanje of zelfs Australië of Canada! Zij hebben de hulp nodig om hun inboedel te verschepen en zijn op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf die de verhuizing in het andere land weer op kan pakken. Ben jij ervaren in internationale verhuizingen, dan zijn deze leads voor jou een goede keuze!

Ook leads op exclusieve basis mogelijk!

Een andere optie bij onze service, is dat het mogelijk is leads op exclusieve basis te ontvangen.

Wat houdt dit in?

Er zijn doorgaans twee manieren om leads te kopen:

 • 1. Op basis van vergelijken: in dit geval krijgt de klant tot 5 offertes toegestuurd en kan deze zelf het beste aanbod kiezen.
 • 2. Op exclusieve basis: nu krijgt de klant slechts één offerte toegestuurd. Die van jou! Zo vergroot je de kansen op het binnenhalen van de potentiële klant!

verhuizen leads

Interesse? Ontvang de eerste 5 leads gratis!

Heb je nieuwe klanten nodig maar wil je niet te veel geld of tijd kwijt zijn aan marketing? Dan is het kopen van verhuizen leads net iets voor jou!

Probeer nu het kopen van leads, en ontvang de eerste 5 leads gratis!

Je betaalt geen hoge instapkosten en zit niet aan een duur abonnement vast. Zo kun je zelf kijken of leadgeneratie geschikt is voor jouw bedrijf. Meer weten? Vul het contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug met alle details!

Bedrijf aanmelden


"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*