Besparen op verhuisservices?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisservice: kosten en informatie

Verhuizen met een professionele verhuisservice zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk over bent naar je nieuwe woning. Met de hulp van verhuizers hoef je zelf geen zware verhuisdozen te tillen en weet je zeker dat je de volgende dag niet met spierpijn rondloopt! Op zoek naar een verhuisbedrijf bij jou in de buurt?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna krijg je zo snel mogelijk tot 5 offertes toegestuurd van vakmannen in jouw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies de verhuizer met het beste aanbod!

Op deze pagina lees je meer over een professionele verhuisservice: je leest wat dit inhoudt en van welke diensten je gebruik kunt maken. Ook vind je meer informatie over de kosten hiervan én geven we je praktische bespaartips!Wat is een verhuisservice?

Een verhuisservice bestaat uit één of meerdere diensten die verhuizen een stuk gemakkelijker maken. Je krijgt dan de hulp van professionele verhuizers bij jouw verhuis, en krijgt een persoonlijk advies. Je kiest zelf van welke diensten je gebruik maakt. Een inpakservice is bijvoorbeeld heel handig voor iedereen die anders alleen moet verhuizen. De verhuizers komen dan helpen met het inpakken van alle verhuisdozen, zodat je geen extra tijd kwijt bent aan de voorbereiding van de verhuisdag.

Voor het opleveren van je woning komt juist de klusjesdienst van pas, waarbij verhuizers kleine herstel- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren zodat jij je huis direct bezemschoon kunt opleveren.

Doordat je zelf kiest welke diensten je inzet, bepaal je zelf hoe jouw persoonlijke verhuisservice eruit komt te zien.

Verhuisfirma inschakelen voor verhuisservice? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

verhuisservice

Welke verhuisservices zijn er en wanneer heb ik ze nodig?

Je hebt de keuze uit heel veel verschillen verhuisdiensten als je gebruik maakt van een verhuisservice. Hieronder lees je meer over deze verschillende diensten. Kies zelf van welke diensten jij gebruik wilt maken en bespaar op de kosten. Hieronder lees je meer.

Hulp nodig met het vinden van een betrouwbaar verhuisbedrijf? Vraag dan snel gratis offertes aan!

Liftservice

De liftservice komt van pas als je van of naar een appartement verhuist. Zeker als er geen lift in de flat aanwezig is.

Wat houdt de liftservice in?

Bij de liftservice maak je gebruik van een professionele verhuislift. Deze plaats je aan de buitenkant van het flatgebouw en op het plateau plaats jij grote meubels of zware verhuisdozen. De lift tilt deze spullen in een mum van tijd naar beneden, zodat de verhuizers ze direct kunnen inladen in de verhuiswagen. Dit bespaart heel veel tijd en energie, omdat niemand meerdere keren de trap op en af hoeft te lopen. De kosten voor de liftservice liggen gemiddeld tussen de €65,- per uur, inclusief de bediening.

Meubeltransport en meubelbewaring

Een andere populaire verhuisdienst die vaak gebruikt wordt, is het meubeltransport. Je huurt dan een verhuiswagen inclusief verhuizer. Deze helpt je met het inladen van je meubels en de rest van je inboedel, en zorgt ervoor dat alles netjes vastgezet wordt. Daarna vervoert hij de meubelstukken naar je nieuwe woning, zodat je zelf niet in een grote, onhandige vrachtwagen hoeft te rijden. Een voordeel hiervan is dat je inboedel tijdens het transport verzekerd is tegen schade.

Meubelbewaring is ook een optie!

Wil je niet al je spullen meeverhuizen, maar weet je nog niet wat je er dan wel mee wilt doen? Laat ze tijdelijk opslaan in een opslagruimte. Hier staan ze veilig, droog en warm opgeslagen totdat je weet wat je met de spullen wilt doen. De kosten voor meubeltransport liggen rond de €500,- tot €1.300,-, afhankelijk van de omvang van je woning. Meubelwaring kost gemiddeld €20,- tot €50,- per maand.

Klusjesdienst

Voor je de oude woning kunt opleveren aan de verhuurder, moet je kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het wit schilderen van donkere muren en het herstellen van gaten of scheuren. In dat geval kun je gebruik maken van de klusjesdienst. Tegen een tarief van €30,- tot €40,- per uur huur je één verhuizer in die dit soort klussen voor je uitvoert. Dit komt van pas als je zelf twee linkerhanden hebt of gewoon geen tijd hebt voor deze herstelwerkzaamheden.

Gaat het om een grote woning met veel klussen? Dan is het slim om te investeren in een extra verhuizer. Houd dan rekening met de prijs die verdubbeld.

Professionele verhuisservice tegen de laagste prijs!

Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Kunst en piano verhuizen

Het verhuizen van kunst of instrumenten zoals een piano, vereist een speciale aanpak. Kunst is vaak kwetsbaar en er moet daarom heel zorgvuldig mee omgegaan worden. Gaat het om hele waardevolle kunst? Dan raden we aan om te kiezen voor een verhuisservice met ervaring hierin. Zij gebruiken speciale kisten om de kunstwerken in te vervoeren, waardoor ze niet beschadigen door een verschil in luchtvochtigheid of temperatuur.

Het verhuizen van een piano is niet iets dat je eenvoudig zelf doet. Het instrument kan al snel tot wel 200 kilo wegen en is door het grote formaat lastig te verplaatsen. Verhuisservices hebben hier ervaring mee en zorgen ervoor dat het instrument veilig aankomt. De kosten voor het verhuizen van een piano liggen rond de €200,- tot €350,- per piano.

Inpakservice en montageservice

De inpakservice is ideaal voor iedereen die geen tijd heeft om vooraf in te pakken. Wil je dat dat de verhuis toch een beetje vlot verloopt, dan raden we aan gebruik te maken van deze service. Hiermee komt er één of meerdere verhuizers helpen met het inpakken van de verhuisdozen. Je hoeft geen materiaal te regelen, want dit is vaak bij de prijs inbegrepen.

Als je zelf weinig tijd hebt, is de montageservice ook waardevol. Een verhuizer demonteert al je meubels, zodat ze makkelijk getransporteerd kunnen worden. De schroeven en gereedschappen worden netjes per meubelstuk bewaard, zodat hij ze in je nieuwe woning in een handomdraai weer monteert. Door de jarenlange ervaring kost dit hen nauwelijks moeite en weet je zeker dat alle meubels correct gemonteerd zijn. De kosten voor de inpakservice en de montageservice ligt rond de €30,- tot €40,- per uur.

verhuisdienst

Hoeveel kost elke verhuisservice in 2024?

Hoeveel de verhuisservice kost, hangt af van de specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor sommige diensten betaal je het standaard uurtarief van verhuizers. Bijvoorbeeld bij het inpakken, (de)monteren van je meubels en de klusjesdienst. Het tarief ligt hiervoor rond de €30,- tot €40,- per uur.

Wil je gebruik maken van de liftservice? De kosten hiervoor beginnen vanaf €65,- per uur. Dit is inclusief lift én de hulp van een verhuizer. Zo krijg je persoonlijk advies en weet je zeker dat het gebruik van de lift veilig gebeurt.

In de tabel hieronder vind je de andere prijzen voor verschillende verhuisdiensten. Meer over kosten verhuisfirma lees je op deze pagina. Wil je de exacte prijsindicatie weten, vraag dan gratis offertes aan.

Verhuisdienst Gemiddelde kostprijs* Omschrijving
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Inboedel inpakken
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren en monteren van meubels
Klusjesdienst €30,- tot €40,- per uur Kleine reparaties en schilderwerken
Liftservice €65,- per uur Verhuislift incl. bediening
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Zorgvuldige verhuis van piano
Meubelbewaring €20,- tot €50,- per maand Opslag tot 25 m³
Meubeltransport €500,- tot €900,- Kleine woning
Meubeltransport €700,- tot €1.100,- Middelgrote verhuizing
Meubeltransport €900,- tot €1.300,- Grote verhuizing

*Let op: prijzen zijn gemiddeld. Voor exacte prijzen, vraag gratis offertes aan.

Besparen op de kosten van een verhuisservice?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Waarom gebruikmaken van een verhuisservice?

Er zijn tal van redenen om gebruik te maken van één of meerdere verhuisservices, maar de grootste reden is gemak. Met een professioneel verhuisbedrijf ben je sneller verhuisd en hoef je zelf minder te tillen en te stressen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze verhuis!

De grootste voordelen op een rij:

  • De verhuisservice zorgt ervoor dat je vlot en zonder problemen verhuist.
  • Je hoeft geen zware verhuisdozen te tillen dus krijgt geen spierpijn de volgende dag.
  • Met de montageservice hoef je niet zelf je meubels te (de)monteren en kun je direct onderuit in je nieuwe woning.
  • Investeren in tijdbesparende middelen, zoals de verhuislift, zorgt ervoor dat je sneller klaar bent en bespaart op de verhuiskosten.
  • Je krijgt persoonlijk advies van ervaren verhuizers.

Besparen op de kosten? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en kies de verhuisfirma met het beste aanbod!

verhuisdiensten

Op verhuisdiensten besparen? Vergelijk offerters

Wil je ook gebruik maken van de verhuisservice? Zo weet je zeker dat je zo snel mogelijk verhuist en zo min mogelijk stress ervaart. Je kiest zelf van welke verhuisservice jij gebruik maakt: de inpakservice, montageservice of klusservice zijn handige diensten die bij elke verhuis van pas komen. Op zoek naar een verhuizer in jouw regio?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je tot 5 offertes van verhuisbedrijven in je regio. Kies de firma met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de verhuisfirma! Je offerteaanvraag is gratis en verder helemaal vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Gratis offertes vergelijken