Vind de beste verhuisfirma in Ekeren

Kom gemakkelijk en snel in contact met verhuisfirma’s uit Ekeren en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma's Ekeren

Top 12 verhuisfirma's in Ekeren

Compleet overzicht van alle verhuisfirma's in Ekeren en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

Op zoek naar een verhuisfirma? In Ekeren zijn 12 verhuisfirma's beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle verhuis experts uit Ekeren. Iedere specialist heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties.

Verhuizers Ekeren

Op Verhuisfirma Gids vind je altijd een geschikte verhuizer bij jou in de buurt. Alle bedrijven hebben een eigen pagina met relevante bedrijfsinformatie als adres- en contactgegevens en openingstijden. Je schakelt een verhuisfirma in voor onder andere meubeltransport, in- en uitpakservice en het bedienen van een verhuislift. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk gratis verhuis experts uit Ekeren en omgeving.

Verhuis Ekeren

Je schakelt een verhuizer in voor alle werkzaamheden rond een verhuis, zoals meubeltransport, inpakservice, verhuur van een ladderlift en meer.

Over Ekeren

Ekeren is een plaats in de provincie Antwerpen en telt in totaal 22727 inwoners, verdeeld over 9920 huishoudens. Per 4960 huishoudens is er 1 verhuisfirma beschikbaar.

Vergelijk verhuisoffertes en bespaar op de kosten!

Overzicht van de top 12 verhuisfirma's in Ekeren en omgeving

Goedkope verhuisfirma gezocht?

verhuisfirma Ekeren

Verhuisfirma Ekeren

Een verhuisfirma in Ekeren is een waardevolle investering als je gaat verhuizen: ze helpen met inpakken, vervoeren je meubels (verzekerd en al!) en zorgen ervoor dat je meubilair in de nieuwe woning direct gemonteerd wordt. Uiteraard kies je zelf van welke verhuisservice je gebruik maakt. Op zoek naar verhuizers?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag krijg je zo snel mogelijk scherpe offertes toegestuurd (max. 5). Vergelijk de prijzen en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod: je bespaart zo tot wel 40% op de totaalkost!

Op deze pagina lees je wat een verhuisfirma kost, wat ze voor je kunnen betekenen en geven we je praktische tips voor jouw verhuis. Je krijgt tips om te besparen én om ervoor te zorgen dat de dag zo soepel mogelijk verloopt.


Verhuisfirma gezocht?

Vind eenvoudig en snel de beste verhuisfirma uit de regio Ekeren.

Gratis verhuis offertes!

Vraag gratis en vrijblijvend verhuis offertes aan bij verhuisbedrijven uit je regio.

Bespaar op de kosten!

Vergelijk de gratis offertes van verhuisfirma’s en bespaar op de verhuiskosten.verhuisfirma in Ekeren

Wat doet een verhuisfirma?

Een verhuisfirma in Ekeren is in te zetten voor een breed scala aan taken. Je kunt een complete verhuis uit handen geven, maar het is ook mogelijk om slechts één of enkele onderdelen van de dag uit te besteden. Dit heeft als voordeel dat jij minder hoeft te tillen met zware verhuisdozen en tips krijgt van ervaren vaklui.

Een verhuisfirma is onder meer in te zetten voor deze verschillende diensten:

 • Inpakservice: hierbij pakken de verhuizers je inboedel netjes in, en worden alle dozen vakkundig gelabeld.
 • Montageservice: de vaklui nemen het demonteren en monteren van de meubelstukken op zich, zodat jij bij aankomst direct achterover op de bank kunt zitten.
 • Klusjesdienst: misschien moeten er in je nieuwe of oude huis enkele klusjes worden uitgevoerd: het vervangen van een kapotte lamp, het schilderen van donkere muren of het verwijderen van vloeren. Verhuizers kunnen dit ook voor je doen.
 • Liftservice: met een verhuislift wordt het verhuizen van of naar een appartement een stuk eenvoudiger.
 • Meubeltransport: laat je verhuisdozen en meubels de verhuiswagen in tillen, en weet zeker dat je inboedel verzekerd en al vervoerd wordt.
 • Piano verhuizen: het verhuizen van een piano wordt voorzicht met twee verhuizers gedaan, zodat het instrument niet beschadigt.
 • Goederenopslag: kun je niet alles meeverhuizen? Een verhuisbedrijf slaat je spullen tijdelijk veilig op in een droge en warme ruimte, totdat je het weer kunt gebruiken.

Benieuwd hoeveel een verhuisfirma in Ekeren kost? Vergelijk gratis offertes!

Voordelen inschakelen verhuizers

Verhuizen met de hulp van verhuizers in Ekeren? Goed idee! Niet alleen bespaart je dit veel tijd, maar ook stress en spierpijn! Het verhuizen gaat een stuk sneller en je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over schade: alles wordt netjes ingepakt.

De grootste voordelen op een rij:

 • Je hoeft zelf geen zware dozen te tillen en hebt de volgende dag dus ook geen spierpijn.
 • Verhuizers besparen je heel veel stress en zorgen.
 • Je inboedel is tijdens het transport verzekerd tegen schade.
 • Alles wordt netjes ingepakt en gelabeld, waardoor de kans op schade minimaal is.

Wat kost een verhuisfirma?

De prijzen voor een verhuisfirma in Ekeren variëren. Vooral de omvang van de verhuis speelt een grote rol in het bepalen van de prijs: dit geeft namelijk aan hoe groot de verhuiswagen moet zijn en of je eventueel een verhuislift nodig hebt of niet.

Een kleine verhuis van een appartement, kost gemiddeld €500,- tot €900,-. Hierbij gaan we uit dat een verhuiswagen van 20 m³ voldoende is en dat er een verhuislift wordt ingezet.

Bij een grote verhuis, van een grote vrijstaande woning, liggen de kosten rond de €900,- tot ongeveer €1.300,-. Je hebt een grotere verhuiswagen van ongeveer 70 m³ nodig en door de vele verhuisdozen liggen ook de materiaalkosten hoger.
besparen.

Voor de exacte kosten van een verhuisfirma kan je altijd gratis offertes aanvragen

Verhuisfirma: prijs 2024

Omvang verhuis Type woning Inhoud vrachtwagen Aantal kilometers Verhuislift Gemiddelde prijzen*
Klein Appartement 20 m³ 20-55 Ja €500,- tot €900,-
Middel Rijtjeshuis.twee-onder-1-kap woning 50 m³ 55-7- Nee €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m³ 55-70 Nee €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van verhuisfirma’s uit Ekeren. Vergelijk gratis offertes om te besparen.

Wat kosten verhuizers in Ekeren?

Hoeveel verhuizers in Ekeren kosten, hangt voor een groot deel af van de specifieke klussen die je uitbesteedt. Het gemiddelde uurtarief van verhuizers ligt tussen de €30,- tot €40,- per uur. Voor het inpakken, de montageservice en de klusjesdienst moet je dus rekening houden met gemiddelde prijzen van €30,- tot €40,- per uur per verhuizer. Schakel je meerdere verhuizers in, dan betaal je het dubbele uurtarief. Maar: daar staat tegenover dat de verhuizers sneller klaar zijn, waardoor je uiteindelijk niet veel duurder uit bent.

De liftservice kost gemiddeld €65,- per uur, dat is inclusief lift en bediening. Een piano verhuizen kost ongeveer €200,- tot €350,- per piano, afhankelijk van de afstand, en voor meubelwaring houdt u best rekening met €20,- tot €50,- per maand.

Kosten per verhuisdienst

Verhuisdienst Gemiddelde kostprijs* Omschrijving
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Inboedel inpakken
Montageservice Demonteren en monteren van meubels
Klusjesdienst €30,- tot €40,- per uur Kleine reparaties en schilderwerken
Liftservice €65,- per uur Verhuislift incl. bediening
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Zorgvuldige verhuis van piano
Meubelbewaring €20,- tot €50,- per maand Opslag tot 25 m³
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Afhankelijk van uw gemeente

*Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan en vergelijk de prijzen!

verhuizers Ekeren

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

Elke verhuis in Ekeren is uniek: daarom lopen de prijzen voor de verschillende verhuizingen ook enorm uiteen. Er spelen verschillende factoren mee, die een invloed hebben op de prijs. Denk bijvoorbeeld aan de omvang van de inboedel, het uurtarief van de verhuizers en de afstand tussen je oude en nieuwe woning.

De belangrijkste factoren zijn:

 • Het uurtarief van de verhuizers.
 • De afstand tussen de oude en het nieuwe huis.
 • De omvang van de inboedel.
 • Het formaat van de verhuiswagen.
 • De specifieke taken die je uitbesteedt.
 • Eventuele extra kosten, zoals een kilometervergoeding of parkeervergunning.

Verhuizen met verhuizers zonder te veel te betalen? Dat kan! Schakel bijvoorbeeld één verhuizer in en pak samen in. Je bespaart tijd en krijgt praktische tips. Of pak zelf al je spullen in, en schakel een verhuizer in voor het meubeltransport: zo is je inboedel tijdens het vervoer verzekerd tegen schade!


Verhuizers uit Ekeren inschakelen en besparen op de verhuiskosten?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!


Verhuisservice Ekeren: alle diensten

Een verhuisservice in Ekeren bestaat uit heel veel verschillende diensten. Je kunt ervoor kiezen om je gehele verhuis uit te besteden aan een firma, maar het is ook mogelijk om slechts te kiezen voor één of enkele diensten. Zo kun je tegen lage kosten toch de hulp van ervaren vaklui inzetten.

Hieronder lees je meer over de verschillende diensten die een verhuisfirma aanbiedt. Wil je hier ook gebruik van maken? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs!


verhuisbedrijf Ekeren

Inpakservice: professioneel inpakken van je spullen

De inpakservice is geschikt voor iedereen die snel wil verhuizen, maar geen tijd heeft om dit voor te bereiden. De verhuizers komen ’s ochtends vroeg bij je oude huis en nemen verpakkingsmateriaal zoals dozen, labels en beschermfolie mee. Ze pakken snel en efficiënt je complete inboedel in en tillen de dozen in de verhuiswagen. Zo hoef je de weken of dagen voor je verhuis niet zelf alles al in te pakken. De kosten liggen rond de €30,- tot €40,- per uur.

Montageservice: je meubels gemonteerd in je nieuwe huis

Het demonteren en monteren van je meubels is één van de vervelendste klussen. Vaak heb je geen handleiding meer en is het niet direct duidelijk welke schroeven waar moeten. De vaklui hebben ervaring in het monteren van heel veel verschillende meubelstukken, en doen dit in een handomdraai. Zo kun jij direct achterover op de bank! Dit kost je ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

Klusjesdienst: kleine reparaties en schilderwerkzaamheden

Veel verhuizers bieden ook een klusjesdienst aan. Dit houdt in dat ze kleine klus- en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Hieronder vallen onder meer het dichten van gaten in de muur, het repareren van kapotte lampen of het verwijderen van vloeren. Ook kunnen ze donkere muren overschilderen, zodat je de oude woning direct bezemschoon kunt opleveren. Dit kost gemiddeld €30,- tot €40,- per uur.

Gratis - Vrijblijvend

Liftservice: veilig ladderlift met bediening

Verhuis je van of naar een appartement? Met een verhuislift in Ekeren voorkom je dat jij en de verhuizers honderd keer de trap op en af moeten met zware meubels of verhuisdozen. De lift zorgt er dus voor dat je verhuis snel en efficiënt is. Hierdoor kunnen de verhuizers eerder naar huis, en ben je bovendien goedkoper uit op de totaalprijs. De kosten voor een lift liggen rond de €65,- per uur, inclusief bediening.

Meubeltransport: je spullen veilig vervoerd

Zie je het niet zitten om zelf een grote, lompe verhuiswagen te besturen? Kies dan voor meubeltransport. De verhuizers laden je inboedel in en vervoeren dit dan naar je nieuwe huis. Het voordeel van transport, is dat je inboedel tijdens het vervoer is verzekerd tegen schade. Dat is niet het geval als je zelf een vrachtwagen huurt en bestuurt.

Verhuis piano Ekeren: zorgvuldig vervoeren

Voor de verhuis van een piano in Ekeren raden we je zeker aan vaklui in te schakelen. Piano’s zijn vaak extreem waardevol en het gewicht van ruim 350 tot 550 kilo is het niet een object dat je zelf gemakkelijk verplaatst. Vakmannen gebruiken speciale hulpmiddelen, zoals een karretje, om de piano te verplaatsen. Deze wordt zorgvuldig in de verhuiswagen gereden en daar goed vastgezet met bescherming. Het verhuizen van een piano kost je ongeveer €200,- tot €350,-.

Goederenopslag: je inboedel in meubelbewaring

Soms gebeurt het dat je niet al je spullen mee kunt nemen, maar hier ook nog geen afscheid van wilt nemen. Bijvoorbeeld als je gaat samenwonen of verhuist naar een kleinere woning. Dan is meubelwaring de oplossing! Je slaat je inboedel tijdelijk op in een warme, droge en beveiligde ruimte. Jij kunt hier zelf altijd bij, maar onbevoegden niet. Hier kun je het laten staan totdat je weet wat je wilt doen met je inboedel. Dit kost ongeveer €20,- tot €50,- per maand.


Een vlotte en stressvrije verhuis in Ekeren met de hulp van verhuizers!

Vergelijk meerdere verhuisfirma’s en kies voor het bedrijf met het beste aanbod!


Verhuislift Ekeren

Als je gaat verhuizen van of naar een appartement dan raden we je een verhuislift in Ekeren aan. Een verhuisfirma met lift zorgt ook voor de bediening, zodat je niet hoeft uit te zoeken hoe de lift werkt. Bovendien weet je zeker dat de inboedel goed op het plateau wordt bevestigd, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er iets naar beneden valt.

De kosten voor een verhuislift beginnen vanaf €65,- per uur. Dit is een ladderlift met bediener: in het weekend is het iets duurder, rond de €95,- per uur.

Voor een ladderlift met twee bedieners betaal je doordeweeks gemiddeld €105,- per uur en in het weekend €135,- per uur. Gaat het om een appartement op de zevende verdiep of hoger, dan heb je een ladderwagen nodig: hiervoor beginnen de kosten doordeweeks rond de €120,- per uur. In het weekend loopt dit op tot gemiddeld €155,- per uur.

Kosten verhuisfirma met lift

Type verhuislift Welke verdieping? Prijs ma-vrij Prijs weekend
Ladderlift + bediener Tot 6 €65,- per uur €95,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners Tot 6 €105,- per uur €135,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €155,- per uur

**Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Exacte prijsberekeningen ontvangen? Vraag gratis offertes aan.

Soorten verhuizingen

Een verhuisfirma in Ekeren is in te zetten voor veel diverse soorten verhuizingen. De particuliere verhuis is het meest bekend, maar daarnaast heb je ook nog een internationale verhuis, seniorenverhuis of bedrijfsverhuis. Al deze verhuizingen vereisen een unieke aanpak: daarin is het bedrijf dan ook ervaren!

Hieronder leest u meer over de verschillende soorten verhuizingen. Besparen op de kosten? Vergelijk dan gratis offertes!


verhuis Ekeren

Particuliere verhuizing

De particuliere verhuis is een verhuis waarbij particulieren verhuizen van één woning naar de andere. Een verhuisbedrijf in Ekeren biedt hier veel verschillende diensten voor aan. Ze kunnen je helpen met inpakken, het vervoeren van je inboedel en het demonteren van je meubelstukken. Het mooie is dat jij zelf kiest van welke diensten je gebruik maakt. Zo heb je zelf een grote invloed op de verhuisdag zelf: jij bepaalt immers hoe deze dag wordt ingericht. Maar je houdt ook grip op de kosten!

Voor een compleet zorgeloze verhuis raden we aan deze van A tot Z uit te besteden. Dit wordt vaak gedaan bij een seniorenverhuizing. Hierbij focussen de verhuizers op het verplaatsen van de spullen en de inrichting van de seniorenwoning, zodat jij je om je opa, oma, of ouder kunt bekommeren.

Verhuis naar buitenland

Schakel ook een verhuisfirma in als je naar het buitenland verhuist! Zij helpen je onder andere met de inboedel: verhuis je naar een land buiten de EU dan zul je de juiste invoerpapieren moeten invullen.

Het verhuisbedrijf neemt het papierwerk uit handen, zodat jij je kan focussen op het vinden van een nieuw huis en een nieuwe baan.

Ook zorgen de verhuizers voor een zeecontainer, als u de inboedel wilt verschepen, of plek in een vrachtvlucht als u de spullen per vliegtuig wilt verhuizen. Deze tweede optie is sneller, maar ook een stuk duurder.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vereist een eigen aanpak: elk bedrijf is uniek, en elke bedrijfsverhuizing dus ook. Kies voor een verhuisfirma ervaren in de juiste sector. Een bedrijfsverhuizing kan gaan om een zakelijke verhuis, waarbij je een groot kantoorpand moet verhuizen naar een nieuwe ruimte.

Maar het kan bij een bedrijfsverhuis ook gaan om het verhuizen van grote fabriekshallen of autogarages. Een firma ervaren in dit soort verhuizingen beschikt over de juiste middelen om zelfs de grootste apparatuur gemakkelijk te verplaatsen. Uiteraard wordt de verhuis met jou besproken en gaat alles in overleg. Zo kun je zelf kiezen van welke diensten je gebruik maakt.


Op zoek naar de goedkoopste verhuisfirma in Ekeren?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!


Verhuisfirma kiezen: tips

Wil jij verhuizen met de hulp van een verhuisfirma? Dan raden we je aan om meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken voor je een keuze maakt. Hoe kies jij het beste bedrijf? Hieronder geven we je een paar tips.

 • Kies voor een firma gespecialiseerd in jouw verhuis: als het gaat om een senioren- of bedrijfsverhuis, dan is het fijn als je verhuizers hebt die dit eerder gedaan hebben. Niet alle verhuisfirma’s hebben hier ervaring in.
 • Kijk naar de verhuisverzekering: veel verhuisfirma’s hebben de verzekering inbegrepen in hun diensten. Kijk naar de hoogte hiervan en of je eventueel nog een aanvullende verhuisverzekering wilt afsluiten.
 • Neem ook de voorwaarden door: de voorwaarden verschillen per bedrijf en het is aan jou om te bepalen wat je voor goede voorwaarden en garanties over hebt. Neem in elk geval de voorwaarden door, zodat je weet wat deze inhouden.
 • Vergelijk prijzen: de verhuisbedrijven bieden verschillende tarieven aan, door te vergelijken weet je zeker dat je niets te veel betaalt!

Verhuis Ekeren: wat te doen?

Staat jou een verhuis in Ekeren te wachten? Hieronder geven we praktische tips voor verhuizen, zodat je zeker weet dat je dag zo soepel mogelijk verloopt.

 • Begin op tijd: door op tijd in te pakken, bespaar je op de dag zelf veel tijd. De verhuizers hoeven minder te doen, waardoor je ook minder geld kwijt bent.
 • Pak praktisch in: vul geen verhuisdozen vol met zware boeken, maar verdeel de gewichten. Kies bijvoorbeeld voor de helft boeken en voor de helft dekens of kussens. Je rug zal je dankbaar zijn.
 • Label de verhuisdozen: gebruik goede labels en schrijf op de doos wat erin zit en waar het heen moet in je nieuwe huis. Zo weten de verhuizers de dozen direct naar de juiste vertrekken te tillen.
 • Niet te veel betalen: kies zoveel mogelijk voor een verhuis doordeweeks. In het weekend liggen de tarieven van verhuisbedrijven vaak veel hoger, waardoor je op een doordeweekse dag goedkoper uit bent.
 • Creatief met vulmateriaal: je hoeft geen materiaal aan te schaffen, maar kan bijvoorbeeld gewoon krantenpapier gebruiken om te vullen. Begin daarom een paar weken voor de verhuis alvast oud papier te verzamelen.
 • Zeker weten dat je meubels door de deuren passen? Meet voor de verhuis in je nieuwe en oude huis alvast de trapgatten en deuren, zodat je zeker weet dat alles past.
 • Pak een tas in: zorg voor een tas waarin je alle spullen bewaard die je op de verhuisdag zelf nodig hebt. Belangrijke papieren, adresgegevens, boterhammen voor de lunch en dergelijke.
 • Sluit een verzekering af: zo weet je zeker dat je spullen tijdens de verhuis zijn verzekerd tegen schade. Hoe groter de waarde van je inboedel, des te beter de verhuisverzekering moet zijn.

Wil je meer tips voor het regelen van een verhuis? Deze vind je op vlaanderen.nl.

verhuislift Ekeren

Verhuizers uit Ekeren nodig? Bespaar op de kosten!

Ga je verhuizen? Schakel verhuizers uit Ekeren in! Met de hulp van een verhuisbedrijf weet je zeker dat jouw dag soepel en vlot verloopt: eventuele problemen worden direct opgelost. Ook op zoek naar een verhuisbedrijf?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna krijg je meerdere prijsopgaven van firma’s in je regio. Vergelijk de prijzen en kies de verhuizer met het beste aanbod, voor een besparing die oploopt tot ruim 40%! De aanvraag is gratis en zonder verplichtingen: je zit nergens aan vast.


Gratis offertes vergelijken!