Vind de beste verhuisfirma in Affligem

Kom gemakkelijk en snel in contact met verhuisfirma’s uit Affligem en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma's Affligem

Top 10 verhuisfirma's in Affligem

Compleet overzicht van alle verhuisfirma's in Affligem en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

Op zoek naar een verhuisfirma? In Affligem zijn 10 verhuisfirma's beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle verhuis experts uit Affligem. Iedere specialist heeft een eigen profiel met bedrijfsinformatie als adresgegevens, contactgegevens en registraties.

Verhuizers Affligem

Op Verhuisfirma Gids vind je altijd een geschikte verhuizer bij jou in de buurt. Alle bedrijven hebben een eigen pagina met relevante bedrijfsinformatie als adres- en contactgegevens en openingstijden. Je schakelt een verhuisfirma in voor onder andere meubeltransport, in- en uitpakservice en het bedienen van een verhuislift. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk gratis verhuis experts uit Affligem en omgeving.

Verhuis Affligem

Je schakelt een verhuizer in voor alle werkzaamheden rond een verhuis, zoals meubeltransport, inpakservice, verhuur van een ladderlift en meer.

Over Affligem

Affligem is een plaats in de provincie Vlaams-Brabant en telt in totaal 13223 inwoners, verdeeld over 5318 huishoudens. Per 5318 huishoudens is er 1 verhuisfirma beschikbaar.

Vergelijk verhuisoffertes en bespaar op de kosten!

Overzicht van de top 10 verhuisfirma's in Affligem en omgeving

Goedkope verhuisfirma gezocht?

verhuisfirma Affligem

Verhuisfirma Affligem

Een verhuisfirma in Affligem inschakelen? Daar krijg je geen spijt van! Met de hulp van professionele verhuizers hoef jij je nergens meer druk over te maken: de vakmannen nemen alle zware klussen uit handen en zorgen ervoor dat jouw verhuisdag vlot en soepel verloopt. Op zoek naar verhuizers?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag krijg je meerdere prijsopgaven, van verhuisfirma’s in jouw regio. Vergelijk de tarieven en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Op deze pagina lees je over de vele diensten die je kunt inzetten voor jouw verhuis. Laat je inboedel door vaklui inpakken, of kies ervoor om je meubels alvast te laten monteren terwijl jij uitpakt. Je vindt informatie over de prijzen én krijgt handige tips voor jouw verhuis.


Verhuisfirma gezocht?

Vind eenvoudig en snel de beste verhuisfirma uit de regio Affligem.

Gratis verhuis offertes!

Vraag gratis en vrijblijvend verhuis offertes aan bij verhuisbedrijven uit je regio.

Bespaar op de kosten!

Vergelijk de gratis offertes van verhuisfirma’s en bespaar op de verhuiskosten.verhuisfirma in Affligem

Wat doet een verhuisfirma?

Je kunt een verhuisfirma in Affligem inhuren voor een breed scala aan diensten: van het inpakken van de inboedel tot aan het monteren van je meubelstukken. Jij kiest zelf welke diensten het meest waardevol voor je zijn, en bepaalt zo hoe de verhuisdag eruit komt te zien.

Dit zijn een paar van de belangrijkste diensten van een verhuisbedrijf:

 • Inpakservice: het inpakken van alle verhuisdozen.
 • Montageservice: het demonteren en monteren van je meubels.
 • Klusjesdienst: kleine herstel- en reparatiewerkzaamheden in je nieuwe of oude huis.
 • Liftservice: het bedienen van de verhuislift, zodat je gemakkelijk van of naar een appartement verhuist.
 • Meubeltransport: het vervoer van je inboedel naar de nieuwe woning of tijdelijke opslagruimte.
 • Piano verhuizen: het verhuizen van je piano, zodat de veilig en onbeschadigd overkomt.
 • Goederenopslag: het tijdelijk opslaan van je meubels, die je niet mee kunt verhuizen.

Benieuwd naar de kosten van een verhuisfirma? Vergelijk gratis offertes!

Voordelen inschakelen verhuizers

Het inhuren van professionele verhuizers in Affligem levert je veel rust op. Je hoeft minder te haasten en krijgt bovendien praktische tips van vaklui. Doordat zij je zware dozen en meubels tillen raak je zelf minder vermoeid en heb je de volgende dagen geen heftige spierpijn.

De grootste voordelen op een rij:

 • Je verhuis verloopt een stuk sneller en soepeler.
 • Je hoeft zelf geen zware verhuisdozen meer te tillen.
 • Verhuizers geven je praktische tips waar je ook later wat aan hebt.
 • Je inboedel is tijdens de verhuis verzekerd tegen schade.

Wat kost een verhuisfirma?

Benieuwd naar de prijzen van een verhuisfirma in Affligem? De kosten voor een verhuis beginnen al vanaf €500,- voor een klein appartement. Hoe groter de omvang van de verhuis, des te hoger de kosten. Bij een rijtjeswoning of twee-onder-1-kap woning liggen de kosten al iets hoger, gemiddeld tussen de €700,- tot €1.100,-. Bij de grote verhuis van een vrijstaande woning moet je rekening houden met kosten tussen de €900,- tot €1.300,-.

De prijzen zijn onder meer afhankelijk van de omvang van de inboedel: hoe groter je inboedel, des te langer de verhuis duurt en des te hoger de arbeidskosten uitvallen. Daarnaast zullen ook de materiaalkosten voor de dozen hoger uitvallen en heb je een duurdere vrachtwagen nodig.

Voor de exacte kosten kun je altijd gratis offertes aanvragen.

Verhuisfirma: prijs 2024

Omvang verhuis Type woning Inhoud vrachtwagen Aantal kilometers Verhuislift Gemiddelde prijzen*
Klein Appartement 20 m³ 20-55 Ja €500,- tot €900,-
Middel Rijtjeshuis.twee-onder-1-kap woning 50 m³ 55-7- Nee €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m³ 55-70 Nee €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van verhuisfirma’s uit Affligem. Vergelijk gratis offertes om te besparen.

Wat kosten verhuizers in Affligem?

Hoeveel de inzet van verhuizers in Affligem kost, hangt weer af van de specifieke diensten die je uitbesteedt. Voor de inpakservice betaal je gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. Dat is voor één verhuizer: heb je de hulp van meerdere verhuizers nodig, dan lopen de kosten hoger op. Voor de klusjesdienst en montageservice betaal je hetzelfde uurloon: tussen de €30,- tot €40,- per uur.

Wil je gebruik maken van de liftservice? Inclusief bediening betaal je ongeveer €65,- per uur, afhankelijk van het type lift dat je gebruikt. Voor het opslaan van meubels beginnen de kosten rond de €20,- tot €50,- per maand, hiervoor krijg je een opslag tot 25 m³. Heb je meer ruimte nodig, dan liggen de prijzen hoger.

Kosten per verhuisdienst

Verhuisdienst Gemiddelde kostprijs* Omschrijving
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Inboedel inpakken
Montageservice Demonteren en monteren van meubels
Klusjesdienst €30,- tot €40,- per uur Kleine reparaties en schilderwerken
Liftservice €65,- per uur Verhuislift incl. bediening
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Zorgvuldige verhuis van piano
Meubelbewaring €20,- tot €50,- per maand Opslag tot 25 m³
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Afhankelijk van uw gemeente

*Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan en vergelijk de prijzen!

verhuizers Affligem

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

De verhuiskosten worden beïnvloed door meerdere factoren. Je huis en de omvang van je inboedel spelen misschien wel de grootste rol: deze bepalen namelijk hoe lang de vaklui bezig zijn en hoeveel materiaal je nodig hebt. Hoe kleiner de omvang van je inboedel, hoe goedkoper je uit bent.

Deze factoren hebben invloed op de totaalprijs:

 • De omvang van je inboedel.
 • Het uurtarief van de verhuizers.
 • De specifieke diensten die je inzet.
 • Het formaat van de verhuiswagen.
 • De afstand tussen je nieuwe en oude huis.

Je kan verhuizen met de hulp van professionele verhuizers zonder te veel te betalen. Kies één of twee verhuisdiensten die jij goed kan gebruiken en doe de rest zelf. Zorg bijvoorbeeld voor goedkope dozen en inpakmateriaal, en laat je wel helpen met inpakken.


Verhuizers in Affligem inschakelen en toch besparen op de verhuiskosten?

Dat kan! Vergelijk gratis offertes en vind een goedkoop verhuisbedrijf in de buurt.


Verhuisservice Affligem: alle diensten

Onder de verhuisservice in Affligem vallen heel veel verschillende diensten. Jij kiest zelf van welke diensten je gebruik maakt. Wil je het liefst zo zorgeloos mogelijk verhuizen, kies er dan voor om je verhuis van A tot Z uit te besteden: je hoeft zelf niks meer te doen! Heb je een beperkt budget, kies dan voor de dienst of diensten die jou de meeste rust opleveren, om zorgeloos te verhuizen.

Hieronder gaan we dieper in op de verschillende diensten van verhuisfirma’s. Wil jij ook verhuizers inschakelen? Vraag dan snel gratis offertes aan!


verhuisbedrijf Affligem

Inpakservice: professioneel inpakken van je spullen

De inpakservice is voor veel mensen een enorme luxe: je hoeft niet al weken van te voren te beginnen met inpakken, omdat de verhuizers op de dag zelf langskomen en alle inboedel vakkundig inpakken. Alle verhuisdozen worden zorgvuldig gelabeld, zodat je in je nieuwe huis precies weet waar jij je spullen kunt vinden. Voor de inpakservice betaal je gemiddeld €30,- tot €40,- per verhuizer per uur.

Montageservice: je meubels gemonteerd in je nieuwe huis

Meubels demonteren en weer monteren? Dat is in een handomdraai gebeurd als je gebruik maakt van de montageservice. De vakmannen hebben jarenlange ervaring in het monteren van allerlei meubels, zoals ikea meubels, en hebben hier geen handleiding meer bij nodig. Je weet zeker dat je met een gerust hart achterover kunt zitten, zonder dat je eerst op zoek moet naar het juiste gereedschap. Voor de montageservice liggen de kosten ook rond de €30,- tot €40,- per uur.

Klusjesdienst: kleine reparaties en schilderwerkzaamheden

Een andere dienst die je kunt inzetten is de klusjesdienst. De verhuizers voeren verschillende klussen in en rond het huis uit, zodat deze klaar is voor oplevering of verhuizing. Een goed voorbeeld hiervan is het dichten van gaten in de muur of scheuren in de vloeren. Bij de oplevering van huurwoningen moet je vaak donkere muren overschilderen in een lichte kleur: ook dit kan een verhuisfirma voor je doen. De kosten voor de klusjesdienst liggen tussen de €30,- tot €40,- per uur.

Gratis - Vrijblijvend

Liftservice: veilig ladderlift met bediening

De liftservice komt van pas als je verhuist van of naar een appartement. De verhuizers bedienen de lift zodat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe dit werkt. Door een lift te gebruiken voorkom je dat jij of de verhuizers meerdere keren de trap op en af moeten met zware verhuisdozen of meubels. Hierdoor verloopt de dag een stuk sneller en bespaar je zelfs op de arbeidskosten! De liftservice kost gemiddeld €65,- per uur, maar hangt af van het type lift dat je gebruikt.

Meubeltransport: je spullen veilig vervoerd

Eén van de werkzaamheden die vaak wordt uitbesteed is meubeltransport: hierbij laat je de verhuisdozen en de rest van de inboedel inladen in de verhuiswagen, en rijden de verhuizers deze naar je nieuwe woning. Jij kunt hier achteraan rijden in je eigen auto, en hoeft geen lompe vrachtwagen te besturen. Je weet zeker dat de wagen veilig wordt ingeladen, en je inboedel stevig wordt vastgezet. Je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen en, mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan ben je hiertegen verzekerd.

Verhuis piano Affligem: zorgvuldig vervoeren

De verhuis van een piano in Affligem is eigenlijk niet iets dat je zomaar zelf kunt doen. Het instrument weegt gemiddeld 350 tot 550 kilo. Als je deze zelf probeert te verplaatsen is de kans groot dat jij je vertilt en een blessure oploopt.

Vaklui weten hoe zij een piano best verplaatsen zonder risico op blessures of beschadigingen. Het instrument wordt volledig ingepakt en door middel van een karretje de verhuiswagen ingeladen. Hier wordt het helemaal vastgezet, zodat het tijdens het vervoer niet gaat bewegen.

De kosten voor een piano verhuis liggen rond de €200,- tot €350,- per piano.

Goederenopslag: je inboedel in meubelbewaring

In sommige gevallen is het niet mogelijk om alle meubels in één keer mee te verhuizen. Misschien verhuis je tijdelijk eerst naar een kleinere woning terwijl je wacht tot je nieuwbouwhuis klaar is, of ga je samenwonen met je partner. Als je niet weet wat er met je meubilair moet gebeuren, laat je deze tijdelijk opslaan. Goederenopslag houdt in dat je alles warm, droog en veilig opslaat. Met een sleutel kun je zelf altijd naar je opslagruimte. Voor een opslag tot 25 m³ liggen de kosten rond de €20,- tot €50,- per maand.


Verhuis Affligem op de planning? Schakel professionele verhuizers in!

Verhuis snel en zonder zorgen en bespaar bovendien tot wel 40% op de totaalprijs!


Verhuislift Affligem

Bij verhuizen naar een flat is een verhuislift in Affligem eigenlijk onmisbaar. Dit is een lift die je aan de buitenkant van de flat plaatst. Via het balkon of een groot raam til je nu gemakkelijk de verhuisdozen en zware meubelstukken naar binnen, en hoef je niet tig keer de trap op en af te lopen. Een verhuislift zorgt ervoor dat jouw verhuis een stuk sneller en gemakkelijker verloopt: zo kunnen de verhuizers eerder weer naar huis, en bespaar je op arbeidskosten!

De kosten voor een verhuisfirma met lift beginnen rond de €65,- per uur. Gaat het om een appartement op de 7e verdiep of hoger, dan beginnen de prijzen vanaf €120,- per uur. In het weekend betaal je vaak een toeslag.

Kosten verhuisfirma met lift

Type verhuislift Welke verdieping? Prijs ma-vrij Prijs weekend
Ladderlift + bediener Tot 6 €65,- per uur €95,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners Tot 6 €105,- per uur €135,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €155,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Exacte prijsberekeningen ontvangen? Vraag gratis offertes aan.

Soorten verhuizingen

Een verhuisbedrijf in Affligem kun je inschakelen voor een breed scala aan verschillende verhuizingen. Natuurlijk doen zij particuliere verhuizingen, maar ook een internationale- of bedrijfsverhuis is een optie.

Hieronder gaan we verder in op de verschillende soorten verhuizingen en hoe verhuizers hierbij te werk gaan. Wil jij de goedkoopste verhuisfirma in Affligem inhuren? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!


verhuis Affligem

Particuliere verhuizing

De particuliere verhuis komt vaak voor: hoe groot of klein je verhuis, de hulp van een verhuisfirma in Affligem is heel waardevol. Veel gebruikte diensten bij particuliere verhuizingen zijn meubeltransport en de inpakservice. Gaat het om een appartement, dan is de inzet van een verhuislift ook aan te raden.

De verhuizers komen ’s ochtends op een afgesproken tijdstip bij je oude woning en beginnen met inpakken. Heb je dit zelf al gedaan? Dan laden ze de verhuisdozen direct in: binnen een paar uur is je woning helemaal leeg en klaar voor oplevering.

De vaklui kunnen ook ingezet worden bij een seniorenverhuis. Senioren zijn extra kwetsbaar voor veranderingen, dus het is fijn als zij zo min mogelijk meekrijgen van alle stress. De vakmannen richten de nieuwe seniorenwoning precies zo in als het oude huis, zodat zij zich hopelijk snel thuis voelen.

Verhuis naar buitenland

Bij een internationale verhuis is het aan te raden om vaklui in te schakelen. Ga je naar het buitenland, schakel dan een verhuisfirma in om alle papierwerk rondom de inboedel te regelen. Dat is nodig als je verhuist naar een land buiten de EU. Verhuis je dichterbij, naar Nederland, Duitsland of Frankrijk, dan rijden de verhuizers uit Affligem de verhuiswagen naar je nieuwe woning én weer terug. Zo hoef je zelf niet heen en weer en bespaar je heel veel tijd.

Door een internationaal verhuisfirma in te huren kun jij je focussen op praktische zaken, zoals het vinden van woonruimte en werk, en richten de verhuizers zich vooral op de rompslomp van het verhuizen van je inboedel.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfs- of zakelijke verhuis vereist een goede voorbereiding: zeker als er veel medewerkers in dienst zijn die elk hun eigen werkplek hebben. Een verhuizer houdt contact met de coördinator van de verhuis en samen bedenken jullie de beste aanpak voor jouw bedrijf. Je kunt de verhuis van A tot Z uitbesteden en zelfs een weekend verhuizing is mogelijk: zo kun je stilstand van je bedrijf zoveel mogelijk voorkomen.

Niet alleen kantoorpanden worden verhuisd door verhuisfirma’s, ook grote fabriekshallen of autogarages. De vaklui beschikken over de beste middelen om zelfs de grootste of zwaarste middelen te verhuizen.


Verhuisfirma in Affligem nodig? Vergelijk gratis offertes!

Vind het bedrijf met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten.


Verhuisfirma kiezen: tips

Jij wilt voor je verhuis natuurlijk het beste verhuisfirma in Affligem inschakelen. Hoe weet je welk bedrijf best bij je past? Hieronder geven we je een paar praktische tips:

 • Kies een verhuizer die je vertrouwt. Vaak is er een eerste gesprek waarin je ziet of er een klik is. De verhuizer gaat om met al jouw spullen, dus je wilt deze persoon wel vertrouwen dat alles veilig overkomt.
 • Kijk naar het specialisme: een bedrijfsverhuis vereist een hele andere aanpak dan een seniorenverhuis. Door te kiezen voor een bedrijf met het juiste specialisme word je goed geholpen.
 • Vraag naar ervaringen en referenties. Bij vrienden of kennissen, online of aan het bedrijf zelf. Zo krijg je een beeld van de kwaliteit en klantvriendelijkheid.
 • Neem de garantievoorwaarden door: deze verschillen per firma. Door de voorwaarden door te nemen kun je zelf bepalen of je hier eventueel extra voor wilt betalen.
 • Vergelijk prijzen: de tarieven van de firma’s verschillen enorm. Kies een bedrijf met een scherp tarief, om tot wel 40% op de kosten te besparen.

Verhuis Affligem: wat te doen?

Een verhuis in Affligem vereist een goede voorbereiding. Weet jij wat je allemaal moet regelen? Hieronder geven we je een paar tips voor als je gaat verhuizen, zodat je niks vergeet.

 • Adreswijziging doorgeven: bij veel instanties gebeurt dit automatisch als jij je inschrijft bij de gemeente. Doe dit dus op tijd, zodat je geen belangrijke post mist! Gebruik eventueel de verhuisdienst van bpost, zodat alle post geadresseerd naar je oude woning, toch naar je nieuwe huis wordt gestuurd.
 • Regel een verhuisfirma: doe dit op tijd, zodat je verzekerd bent van hulp op de dag zelf. Zorg ook dat je een vrachtwagen regelt die groot genoeg is voor je inboedel. De verhuizers kunnen een goede inschatting maken. Door maar één keer heen en weer te hoeven rijden bespaar je veel tijd en geld.
 • Begin op tijd met inpakken: zo behoud je de stress tot een minimum. Door op tijd in te pakken, kun je op de verhuisdag zelf direct beginnen met verhuizen. Tenzij je gebruik maakt van de inpakservice, natuurlijk.
 • Sluit abonnementen af: denk hierbij aan gas, water en elektra, maar ook je internet- en tv provider.

Op vlaanderen.be vind je een overzicht van zaken die je voor je verhuis moet regelen.

verhuislift Affligem

Verhuizers uit Affligem nodig? Bespaar op de kosten!

Met de hulp van verhuizers in Affligem weet je zeker dat jij verhuisdag zo snel mogelijk verloopt, en dat zonder problemen! Jij kiest zelf welke werkzaamheden de verhuizers uitvoeren en richt zo je verhuisdag zelf in. Zo houd je ook een grip op de kosten! Op zoek naar een bedrijf in je regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Je krijgt zo snel mogelijk offertes toegestuurd: vergelijk op prijs en aanbod, en kies het verhuisbedrijf met de scherpste prijzen. Je bespaart zo tot wel 40% op de totaalprijs!


Gratis offertes vergelijken!